Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

WEEKEND : Je Unieke Bestemming

Er zit (veel) meer in jou, dat voel je.
De sleutel? Vind je bestemming en ontdek je weg.
De bonus? Zin in je leven en werk, tomeloze energie
en rust in je hoofd.

Zet de stap richting jouw sprankelend en betekenisvol leven 


Wil je jouw unieke bestemming ontdekken?
Of je kent jouw levensdoel intussen, maar je wil een extra duwtje in de rug?


Want, terug naar af is geen optie. Toch?


Er zit veel meer in jou. En het kan nog allemaal, ook voor jou. Maar niet zoals je misschien denkt. De sleutel? Weten waar je naartoe wil. Wat je bestemming is.

En hoe tof is het om dit ook met een groep gelijkgestemden te kunnen doen. Ook na dit weekend zul je de steun ervaren van jouw reisgenoten. Wees maar zeker!

Wat als:

  • de puzzelstukjes plots in elkaar vallen? Je hebt een glasheldere bestemming, weet perfect waar je naartoe wil en hoe je daar zal geraken.

  • je stopt met twijfelen, vergelijken en worstelen? Je weet welke patronen bij jou spelen, hoe jij leeft en leert en hoe je je valkuilen vermijdt.

Dat geeft zin aan/in je leven en werk. Een borrelende bron van energie. En (veel) rust in je hoofd. Klinkt als een droom? Het is realiteit voor wie ‘Je Unieke Bestemming’ volgde.

Ga mee op weekend van 24 tem 26 september 2021
en ontdek jouw unieke bestemming in leven en werk!

  • Verken je eigen biografie. Hoe ben jij tot hier geraakt, welke patronen en cycli spelen in je leven? Vanwaar komen die, helpen of blokkeren ze jou? Welke sleutelmomenten hebben jou gevormd tot wie jij vandaag bent?

  • Trek lessen uit je leven en evalueer of je zo verder wil. Wat behoud je, versterk je of zet je stop? (Her)ontdek je talenten, kwaliteiten en waarden, stem je gedrag daarop af en leer leven vanuit wie je bent.

  • Ontdek hoe je wensen omzet in realiteit als je maar de juiste voorwaarden schept. Kom terug in contact met je dromen en verlangens, maak keuzes en vertaal die naar doelen die je effectief bereikt.

Het resultaat? Je bestemming en tussenhaltes zijn helder. Je bent op weg, ontspant en ervaart hoe het leven voor jou begint te stromen. Je geniet …

Twee misvattingen uit de weg:

  1. ‘Vertel me wat ik moet doen’ | Nee, sorry. Wat ik wel ga doen: jou tonen hoe je zelf je bestemming vindt, meedenken en jou uitdagen als kritisch klankbord. Samen ontdekken we jouw DNA: wie ben jij, waar wil je naartoe en wat heb je daarvoor nodig?

  2. ‘Niemand kan me helpen’ | Je bestemming vind je zelf, maar je staat er niet alleen voor. Heb je het gevoel dat je verdwaald bent? Ik geef jou een kaart. Misschien blijk je vlakbij het pad te staan. Of moest je even verdwalen om zo nieuwe wegen te vinden.

Jouw gidsen op dit unieke weekend

Jan Jacobs


Je kan niet kiezen wat jou overkomt, wel hoe je erop reageert. Tot ik 20 was, ging veel van mijn tijd en aandacht naar mijn moeilijke situatie. Ik miste een duidelijke ‘ik’ en een heldere bestemming en begon te zwalpen.

Door mijn leven af te stemmen op anderen leerde ik wat mensen nodig hebben, maar het bracht me niet verder op mijn weg.

Toen ik het spoor helemaal bijster was, knalde ik tegen de muur. Ik gooide het roer om, maakte de keuze om mezelf te ontwikkelen en werd een professionele zoeker.

Vandaag zijn mijn bestemming en weg helder, maar ik zoek nog steeds heel graag. Ook met jou.

Annelies Harvent


Ik leegde lang in de illusie dat ik ontzettend mijn best moest doen om er simpelweg te mogen zijn. Het applaus van anderen gaf mij bestaansrecht. Best vermoeiend om zo door het leven te gaan. Ik ben dan ook enkele keren met het hoofd tegen de muur moeten lopen om tot wijsheid te komen. Wie ben ik als er niemand klapt? Wat is dan de zin van mijn bestaan?

In die momenten kwam ik mezelf tegen en nam ik wellicht het belangrijkste besluit van mijn leven: wat er ook zou gebeuren, ik zou er altijd voor mezelf zou zijn. Ik oefende mezelf in presentie. Ik trachtte er te zijn voor mijn pijn, ik leerde luisteren naar de stem van mijn intuïtie en naar wat mijn diepste verlangens zijn. Vanuit die plek begeleid ik ook anderen op het pad naar hun unieke bestemming.

Wees geen vreemde voor jezelf. Ontdek je eigen parels en investeer in wat jou inspireert. Heb de moed om je innerlijke saboteurs aan te pakken, overstijg jezelf en leef voluit! Zin geven aan het leven is het beste wat ons kan overkomen.

Annelies Harvent is coördinator van Centrum Oost waar ze ook werkt als therapeut, coach en supervisor.

Praktisch + Jouw investering

De kluizerij gebouw

Twijfels of vragen? Ik denk graag mee.


Niet zeker wat bij jou past? Vragen waarop je nog geen antwoord kreeg? Ik sta voor je klaar. Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.