Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Waarom ik?

Je bent al een tijd onderweg en zoekt een partner. 
Iemand die je jou de weg toont en jou durft uitdagen. 
Iemand die de weg zelf heeft afgelegd. 
Iemand zoals jij.

Laat je stuur even overnemen

Als je leven een autorit is, dan zit jij doorgaans aan het stuur. Wel, in ons traject neem ik dat stuur even over, zodat jij je helemaal kan verliezen in de weg. Ik hou het overzicht, zodat jij dat eens niet hoeft te doen.

Vind je de weg, dan vinden we die samen. Verdwaal je even, dan verdwalen we samen. Dat is niet enkel een stuk aangenamer dan alleen: samen durf je ook meer.

Ga op weg met iemand zoals jij

Je past niet in een vakje. Klassieke coaching of therapie werken niet (genoeg) voor jou. Je probeerde misschien van alles, maar tevergeefs. Je zoekt een partner voor je tocht:

  • Je legt de lat hoog en wil duidelijkheid: waar ga je naartoe, wat is je weg?
  • Je hervalt soms in oude patronen en wil dat iemand jou daarop wijst.
  • Je kampeert soms in je comfortzone en wil dat iemand jou daaruit haalt.

Eigenlijk zoek je iemand zoals jij. Iemand die je drive en enthousiasme deelt. Die ook streeft naar meer, beter, next level. En tegelijk naar eenvoud en rust.

Ik ben zoals jij. Een tochtgenoot. En een ervaren gids die jou doet schitteren.

Krijg doorleefde kennis

‘Eindelijk’, zeggen mijn klanten. ‘Iemand die luistert én spreekt. Iemand die de weg zelf heeft afgelegd, weet waarover hij het heeft en niet napraat wat hij ergens heeft gehoord.’

Ik heb tal van opleidingen gevolgd. Begeleiding gekregen. Boeken gelezen. Maar vooral: ik heb veel ervaren en doorleefd. Ik weet hoe belangrijk dat is en stel jouw ervaring daarom centraal. Daaruit halen we de inzichten die jou vooruit helpen.

Coach-Jan-Jacobs

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar. Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.

Logo-basic_zwart_rgb

Vragen over jouw loopbaan?

In het kader van loopbaancoaching kun je bij mij terecht met de VDAB-loopbaancheques. Hiervoor ben ik als loopbaancoach aangesloten bij het KURAGO-netwerk. 

Meer informatie over loopbaancheques kun je vinden via de VDAB website.