Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Jouw resultaat

Jij bent een Sociale Rebel!


Jij ziet dingen die andere mensen niet zien, al heb je dit wellicht pas later in je leven ontdekt. Je stelt vragen die andere mensen zich niet stellen. Je voelt dingen aan in groepen die andere mensen niet blijken te voelen.

Als sociale rebel ben je spontaan, creatief en grappig. Je wil je amuseren en je trekt andere mensen hier graag in mee. Je kan gemakkelijk de spanning breken in een groep met jouw manier van zijn, door jouw spontane zelf te zijn. Anderen waarderen jou omwille van jouw enthousiasme en jouw talent om er iets leuks van te maken.

Je houdt van kunst, filosofie, cultuur en literatuur. Je ontdekt er steeds nieuwe inspiratie in om jouw leven verder vorm te geven. Maar ook om tegen de grenzen van "het normale" te schoppen. Wanneer je merkt dat het de verkeerde kant uitgaat in een groep of de maatschappij, dan verander jij je in de rebel. Jij laat jouw kritische stem horen!

Je bent blij met wie je bent. Je leeft in een wereld van creativiteit, van mensen en ideeën. Je legt bijzonder snel verbanden tussen verschillende complexe inzichten. Je houdt ervan om met deze verbanden en nieuwe inzichten te experimenteren en dit vervolgens in een nieuw perspectief te plaatsen.

Als Sociale Rebel neem je tijd voor reflectie, introspectie, en het in vraag stellen van jouw principes. Je denkt graag na over wie je bent en je kan je bijzonder snel aanpassen aan een nieuwe realiteit.

Je houdt ervan om je te verliezen in jouw passie. Doordat je je goed kan afstemmen op het moment en jouw omgeving, kan je vaak ook beter presteren dan anderen.

Maar als sociale rebel geniet je ook enorm van verbinding en ontmoeting met anderen en heb je een bepaald onweerstaanbare charme.

Quote

The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion.

Albert Camus
Frans filosoof
Albert-Camus,

Jouw kwaliteiten van de Sociale Rebel:

  • Je bent slim, spontaan, creatief en grappig
  • Je hebt een vriendelijke uitstraling met sprankels in de ogen
  • Je stelt vragen die anderen mensen niet stellen


Jouw valkuilen van de Sociale Rebel:

  • Je kan snel verveeld geraken
  • Je zoekt grenzen op bij anderen
  • Je kan vastzitten in weerstand

Klaar om jezelf te overstijgen?


Je weet waar je naartoe wil. En hoe je daar geraakt.

Je persoonlijke en professionele missiepurpose, roeping: die is helder. Je hebt al heel wat kilometers afgelegd, ervaring opgedaan en obstakels overwonnen.

Intussen gids je anderen als mensenwerker, ondernemer of leidinggevende, of wil je dat gaan doen.

Je bent zo gegroeid dat je de mensen rondom jou wat bent ontgroeid, al zie je hen wel graag.


Vaak voelt dat eenzaam

Dus zoek je gelijkgestemde mensen. En een coach die jou:

  • ondersteunt in je groeiproces en je verbinding met mensen rondom jou

  • uitdaagt om het beste van jezelf te blijven geven, voorbij je comfortzone
  • helpt om jouw proces, je rode draad, je bestemming te blijven zien
  • een plek geeft waar je terecht kan met je vragen, obstakels of uitdagingen


De bottomline?

Je zoekt niet enkel een stok achter de deur, je wil een stel sterke schouders waarop je kan steunen omdat je zelf steeds anderen gidst.

Zo gids ik jou


Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar. Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.