START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 19 - Zo word je een succesvol schrijver met Erik Van Winkel

Podcast-19

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering een interview met Erik Van Winkel, psycholoog en coach voor (toekomstige) succesvolle schrijvers.

   

Wie schrijft, die blijft. Misschien droom jij, net zoals veel mensen, van een eigen boek. Of misschien heb jij wel een levensverhaal dat gerust als een script zou kunnen dienen voor een boeiende roman. Erik Van Winkel is psycholoog en helpt schrijvers die worstelen met het leven als schrijver, of de worsteling met een concreet schrijfproject.

Wat mag je verwachten?

  • De hindernissen die je als (toekomstig) schrijver kunt tegengekomen en hoe je daarmee kunt omgaan
  • Hoe omgaan met twijfels en onzekerheid
  • Hoe voldoende tijd, ruimte en middelen maken voor je schrijfproject?
  • Angst voor het lege blad en hoe dit te overwinnen
  • Wat als je niet weet hoe je eraan moet beginnen?
  • De psychologie van de schrijver
  • De psychologie van het schrijven
  • De plaats van het schrijven in je leven, en het leven als schrijver

De boeken die voorkomen in de podcast:

Cadeautje: heb jij een boek in jou? Erik is bereid om samen met jou te kijken naar jouw schrijfproject. Via deze podcast geeft hij een aantal kennismakingsgesprekken weg. Al wat jij moet doen is contact opnemen met Erik. Waarop wacht je nog? :-) Contactgegevens Erik van Winkel:

Ik wens je veel luisterplezier en uiteraard zijn jouw reacties welkom bij de reacties hieronder!

 

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Vind je het goed wat je hoort?

coach-jan-cover170x170 Super! Als je 30 secondjes tijd wil nemen om jouw mening achter te laten bij iTunes, dan zou mij dat helpen om de podcast bekender te maken, en ik ben je er eeuwig dankbaar voor!

abonneer-via-podbean  abonneer-via-itunes

Geef jouw reactie:

3 berichten

brunovanhecke
 

Alweer een zeer interessante podcast Jan. Veel herkenbare zaken gehoord ;-) Heb alvast het gratis werkboek van Erik gedownload en ga mijn project terug leven inblazen. Eerste aanzet was ongeveer een jaar geleden al geschreven en is dan om allerlei redenen in de koelkast beland. Ga dat terug een plekje geven in mijn planning want is zonde om er niks mee te doen. merci en nog een prettig weekend! Bruno
Lees verder
Lees minder
brunovanhecke
 

Bedankt voor de link Jan. Ik vermoed dat ik niet direct in de doelgroep voor de workshop zit als ik het zo bekijk... Of vergis ik me? Het project in kwestie is een fictie/thriller verhaal met historische links in een actuele context. Maar natuurlijk interesseert mij wel aanpak, etc...
Lees verder
Lees minder

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.