START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 15 - Een gelukkig en bevlogen werkleven met Veronika Wuyts

Podcast-15

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering een fijn interview met Veronika Wuyts.    

Veronika was ooit klant bij mij om haar zaak op te starten. Veronika gaf toen aan dat ze vond dat ze niet goed bezig was en wou hier graag verandering in.

Nu enkele jaren later ontmoet ik haar terug met in haar handen een spiksplinternieuw boek met als titel “goed bezig checkup” en met als ondertitel: “blijf aan het stuur van je werkleven staan”. Met de Goed Bezig Check-up wil Veronika wegwijzers aanreiken om gelukkig, voldaan en betrokken, kortom ‘bevlogen’ te blijven in het werk-leven. Bevlogen mensen zijn vitaal, bruisend, hebben mentale veerkracht, een groot doorzettingsvermogen, zien hun werk als nuttig, zinvol, inspirerend en uitdagend. Veronika is van opleiding master in politieke en sociale wetenschappen.

Ze heeft een eigen bedrijf, nl. Talents@work en hier ondersteunt ze bedrijfsmedewerkers via coaching. Als gastdocente aan de EHSAL Management School in Brussel begeleidt ze postgraduates "Human Resources Management" en "Digitale Marketing". Reden genoeg voor een interview! In deze podcast praten we uiteraard over haar boek, maar komen ook heel diverse thema’s aan bod.

Cadeautje: Download hier enkele wegwijzers  

Geef jouw reactie:

2 berichten

Gudrun
 

Ik heb weer ongelooflijk veel geleerd, vooral over mezelf. En dan heb ik nog een kleine opmerking, je vroeg in je enquête wat je aan je website kon verbeteren. Wel nu heb ik iets gemerkt dat elke keer ik op een link klik ik deze pagina kwijt ben..Misschien links openen in een nieuwe pagina? Maar dat is misschien heel persoonlijk en denkt een ander daar anders over. Verder heb ik genoten van alles wat gezegd is en neem ik voor mezelf veel mee uit dit gesprek, waarvoor vanuit heel mijn hart,"bedankt" !!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank voor de feedback, ik bekijk hoe ik het kan aanpassen!
Lees verder
Lees minder

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.