START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 20 - Hoe je zo ongelukkig mogelijk kunt worden

Podcast-20

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering een titel die tot de verbeelding spreekt: hoe je zo ongelukkig mogelijk kunt worden.

Hoe kun je jezelf in de soep laten draaien? Als we de valkuilen kennen, worden ook de waardevolle tips zichtbaar. Er is een verschil tussen pijn en lijden. De pijn is de werkelijke ervaring, het lijden de manier waarop we met de pijn omgaan. In deze podcast gaan Annelies en Coach Jan dieper in op het thema hoe we komen tot lijden. En wat we kunnen doen om stappen te zetten richting een sprankelend en betekenisvol leven.

Wat mag je verwachten?

  • Bestaat balans eigenlijk wel in het leven?
  • Als je uit balans bent, wat zeker niet doen?
  • Wabi Sabi als levensfilosofie: de schoonheid van imperfectie
  • 6 ingrediënten voor een verschrikkelijk moeilijk leven!
  • 7 hefbomen voor een sprankelend en betekenisvol leven

En deze quote: "Balance, peace, and joy are the fruit of a successful life. It starts with recognizing your talents and finding ways to serve others by using them.” – Thomas Kinkade

 

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Vind je het goed wat je hoort?

coach-jan-cover170x170Super! Als je 30 seconden tijd wil nemen om jouw mening achter te laten bij iTunes, dan zou mij dat helpen om de podcast bekender te maken, en ik ben je er eeuwig dankbaar voor! abonneer-via-podbean  abonneer-via-itunes

Geef jouw reactie:

4 berichten

Suzana Dordevic
 

Prachtig, danku
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank u! :-)
Lees verder
Lees minder
vera
 

Kan je me de inhoud van deze podcast per tekst toesturen? Ik ben slecht horende en super geïnteresseerd in deze . rhnx
Lees verder
Lees minder
mamanja
 

Oef, wat was ik opgelucht toen ik hoorde dat er ook een 3de reeks (en ook een 4de) gemaakt wordt! Ik ben gewend (verslaafd ? ;-) ) geraakt aan jullie podcasts...zo mooi van je Jan dat je dit blijft delen met ons! Enorme waardering voor jullie inzet en creativiteit! Telkens als ik in mijn mailbox zie dat er een nieuwe podcast klaar staat, voel ik mij terug krachtiger, opgewekter, ze geven me dat steuntje in de rug : zij zorgen er voor mij voor dat ik iedere keer opnieuw terug aangetrokken wordt om met meer aandacht in het leven te staan. In elk geval kan ik bevestigen dat jullie mij sterker, helderder maken, hoe ik jullie hiervoor kan bedanken weet ik niet... : blijven luisteren en dit mailtje sturen is mijn manier om jullie dit duidelijk te maken.:-) :-) :-)
Lees verder
Lees minder

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.