START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 24 - Financiële vrijheid dankzij YNAB

Podcast-24

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering alles over het bereiken van financiële vrijheid met dank aan YNAB.

Welkom in deze aflevering van de Coach Jan Podcast over geld. Je hoeft helemaal geen miljonair te zijn om ook financieel vrij te zijn. Als je geen schulden hebt, voldoende geld hebt om je rekeningen te betalen en je doelen te realiseren… dan ben je volgens mij financieel vrij. Stel je eens voor... Stel je voor dat jouw financiën helemaal op orde staan. Dat je geen schulden hebt en dat je alles kunt kopen wat je maar wil... maar daar eigenlijk niet zoveel behoefte aan hebt. Hoe zou dat zijn? In deze aflevering hebben we het over:

  • jouw relatie met geld
  • jouw overtuigingen over geld
  • maakt geld gelukkig?
  • de vicieuze cirkel ivm geld
  • Hoe YNAB jou kan helpen

Links:

Veel luisterplezier!

 

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Vind je het goed wat je hoort?

coach-jan-cover170x170Super! Als je 30 seconden tijd wil nemen om jouw mening achter te laten bij iTunes, dan zou mij dat helpen om de podcast bekender te maken, en ik ben je er eeuwig dankbaar voor! abonneer-via-podbean  abonneer-via-itunes

Geef jouw reactie:

2 berichten

Erwin
 

Interessante podcast, Jan. Spijtig dat de integratie met sommige Belgische banken te wensen overlaat en dat het niet altijd mogelijk is om het juiste dataformaat te vinden om in YNAB op te laden.
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Helemaal juist Erwin, wat zou het fijn zijn als er een automatische integratie zou zijn met Belgische of Nederlande banken. Nu doe ik het zelf allemaal manueel. Het voordeel hiervan is dat je echt wel elke uitgave of inkomste "ziet" en in vraag stelt. Maar ik kijk ook uit naar een integratie
Lees verder
Lees minder

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.