START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 25 - Katrin Van de Water, Passion for Work #hoogvliegers

Podcast-25

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering een echte hoofvlieger: Katrin Van de Water, oprichter en zaakvoerder van Passion for Work.

In deze Coach Jan Podcast maak ik graag tijd voor boeiende gesprekken met bekende en minder bekende hoogvliegers, mensen die succes ervaren in wat ze doen of mensen die een opmerkelijke missie hebben in het leven. Ze leven een sprankelend en betekenisvol leven en vertellen in de podcast hoe ze dit precies doen. Voor de podcast van vandaag had ik een interessant gesprek met Katrin Van de Water. Ze is oprichtster en zaakvoerder van Passion for Work, maar is bovenal een zeer inspirerende persoon. Ze woont en werkt twee weken per maand in Ibiza en ze leeft haar eigen droomleven. Het gesprek vond plaats in haar mooi appartement in hartje Antwerpen. We hebben het oa over:

  • hoe Katrin begon met Passion for Work
  • de burn-out die ze kreeg op haar 29ste
  • hoe Katrin erin lukt om 2 weken per maand in Ibiza te wonen
  • hoe je ervoor kunt zorgen dat werk nooit meer voelt als werken
  • wie de rolmodellen zijn voor Katrin
  • de boeken die Katrin graag leest
  • de formule van Einstein die je helpt om je missie helder te krijgen

linkjes:

Download E-book Heb je het gevoel dat je meer energie en passie uit je werk kan halen? Download het gratis eBook en geef je professionele leven een boost met werk dat bij je past! Veel luisterplezier met deze podcast!

 

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Vind je het goed wat je hoort?

coach-jan-cover170x170Super! Als je 30 seconden tijd wil nemen om jouw mening achter te laten bij iTunes, dan zou mij dat helpen om de podcast bekender te maken, en ik ben je er eeuwig dankbaar voor! abonneer-via-podbean  abonneer-via-itunes

Geef jouw reactie:

0 berichten

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst!

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.