START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Afl. 13 - Verhoog je persoonlijke effectiviteit met Johan DhaeseleerWelkom bij een nieuwe aflevering van Coach Jan Podcast. Vandaag heb ik mijn goede vriend en extratijd specialist Johan Dhaeseleer te gast. Johan noemt zichzelf een experimens, is ondernemer en helpt mensen om meer te doen met de beperkte middelen die ze hebben.

podcast-13

Johan leerde ik intussen zo’n 10 jaar geleden kennen. In de beginjaren van het bloggen had ik een website met de naam “slimmerwerken.be” en dat trok Johan’s aandacht. Pas enkele jaren hebben we elkaar dan ook in het echte leven ontmoet, aan een bierstandje op Rock Werchter. Sinds die dag zien we elkaar op zeer regelmatige basis en hebben we al heel wat aan elkaar gehad. Wat ik zelf zo apprecieer aan Johan is dat hij zeer goed met voetjes op de grond staat en toch ontzettend veel bezig is groei in al zijn facetten. De cursus extra tijd heb ik verschillende keren gevolgd en het bracht me altijd extra inzichten mee en vooral extra tijd om mijn projecten te realiseren.

Ik ben dan ook blij dat ik Johan in de podcast als gast mag ontvangen.

Johan experimenteert graag met nieuwe dingen, vandaar het “experimens” zij. Biohacking is zo een van de dingen waar hij ontzettend veel mee bezig is. Voor Johan is biohacken een middel om te groeien als mens. Groeien is onder andere een grotere veerkracht ontwikkelen. Een definitie voor biohacking is: de kunst en wetenschap om super(hu)man te worden.

In deze aflevering hebben we het over Extra Tijd, over Biohacking en de experimenten die Johan zoal opzet.

In deze aflevering gaan we dieper in op het verhogen van je persoonlijke effectiviteit, met oa:
  • Wat het belang is van een experiment
  • Hoe kennis van het acroniem TEAM je productiviteit kan verhogen
  • Wat "een sprankelend en betekenisvol leven" betekent voor Johan
  • Hoe het bulletproof dieet je helpt om meer energie te ervaren
  • Wat het verschil is tussen paleo en het bulletproof dieet
  • Het hoe, wat en waarom van een goede tool (app)
  • De beste boeken volgens Johan
De linkje van in deze aflevering: Boekentips van Johan: Veel luisterplezier!

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Deel de liefde

Als je genoten hebt van deze aflevering, geef ons dan een beoordeling op Itunes. Dat helpt ons de podcast beter en bekender te maken, zodat nog meer mensen kunnen genieten van een sprankelend, stressvrij en betekenisvol leven.

Abonneer je op de podcast

Genoten van de podcast? Abonneer je dan hier via:
downloadPodbean
podcast-sub-itunes
Itunes

Geef jouw reactie:

0 berichten

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst!

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.