START hier Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Intro aflevering van de Coach Jan Podcast

coach-jan-podcast-intro

Dit is de introductie aflevering van de Coach Jan Podcast.

Het idee om een podcast te starten speelde bij mij al een tijdje. Ik hou er zelf erg van om naar andere podcasts te luisteren. Wat ik zo fijn vind aan het luisteren naar een podcast, is dat je op elk moment en overal naar mensen kunt luisteren die wijsheid vertellen. Ik luister veel naar podcasts over marketing, psychologie.

Deze podcast is bedoeld voor mensen die ook mijn praktijk en/of mijn website coachjan.be bezoeken. Dat zijn over het algemeen ambitieuze, gedreven mensen die de lat hoog leggen en op een bepaald moment ook worstelen met zichzelf. Ik probeer ondernemende mensen aan te spreken. Ondernemend in de zin van een eigen zaak hebben maar ook in de zin van erg ondernemend zijn. Ik houd van mensen die ervoor gaan, die uit hun comfort zone durven te stappen.

In het dagelijks leven dommelen veel mensen in en blijven ze in die comfort zone hangen. Het leven daarbuiten is zo spannend. Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen uit die dagelijkse sleur en uit hun comfort zone te halen.

Dit eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen waarin we het gaan hebben over persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wil hiermee graag mensen in beweging krijgen. De eerste aflevering zal gaan over de 7 strategieën voor een sprankelend en betekenisvol leven. De podcast zal via verschillende mediums te beluisteren zijn, zoals iTunes en Stitcher.

Elke aflevering krijgt ook een eigen pagina waarop je kunt reageren, net als op de sociale mediums zoals Twitter en de Facebook pagina van CoachJan. Mijn podcasts zijn bedoeld om mensen aan te zetten tot beweging. Ik merk dat men veel inspiratie op doet maar hier verder niks mee doet.

De sleutel tot een sprankelend leven is nog altijd het uitvoeren. Met deze podcast stap ik zelf uit mijn comfort zone, ik kan gigantisch afgaan. Daarom heeft het ook zolang geduurd om deze op te starten. Ik hoop met deze podcast ook het accepteren van falen te bereiken. Anderzijds het leren stappen zetten en echt ervoor gaan. Ten derde probeer ik mensen bij te brengen het verschil tussen die vorige twee te zien.

Genoemde podcasts

Muziek gebruikt in intro, outro en tune zijn van Steven O'Brein

Geef jouw reactie:

42 berichten

Ria
 

Hallo Jan, Ik ben heel blij dat je uit je comfortzone gestapt bent en kijk enorm uit naar de volgende aflevering van je podcast. :-) Succes !! Groetjes, Ria
Lees verder
Lees minder
Ria
 

Hallo Jan, Ik ben heel blij dat je uit je comfortzone gestapt bent en kijk enorm uit naar de volgende aflevering van je podcast. :-) Succes !! Groetjes, Ria
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank je wel Ria, dit is bijzonder spannend :-)
Lees verder
Lees minder
Cindy
 

Super leuk om nu elke week een nieuwe aflevering te mogen beluisteren. Tof initiatief!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Fijn dat je luistert, dankbaar wel!
Lees verder
Lees minder
Emmy
 

Een heel grote uitdaging voor jou! Ik kijk alvast naar de volgende uit! Succes!
Lees verder
Lees minder
Annelies
 

Toppie!
Lees verder
Lees minder
Stefaan
 

Meer dan een goed begin van je podcasts. Ik kijk uit naar de volgende afleveringen.
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank je wel! Wat een fijne reactie :-) Ik maak met veel plezier de volgende afleveringen. Trouwens, er komen ook zeer fijne gasten langs. Tips altijd welkom!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Inderdaad, maar wel een fijne :-)
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Jij ook toppie ! De beste host die ik me kan inbeelden
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Jij ook toppie ! De beste host die ik me kan inbeelden
Lees verder
Lees minder
Chantal Van Kerckhove
 

Dag Jan, wat een fijne podcast ... super leuk initiatief! Fijne verjaardag gewenst trouwens. Ik verjaar zelf op 31.12 en ... eerlijk is eerlijk ... ik zou veel liever op een andere "normalere" dag jarig zijn ... blij te lezen dat jij daar geen last van hebt. Benieuwd naar het vervolg van dit nieuwe avontuur. Groetjes en het allerbeste voor 2016 voor jou en al wie je nauw aan het hart ligt!
Lees verder
Lees minder
Bart
 

Respect voor jouw initiatief! Ik kijk alvast uit naar de volgende afleveringen.
Lees verder
Lees minder
wimannerel
 

De intro-uitzending klinkt alvast heel professioneel. Benieuwd naar het vervolg! Veel succes, Jan!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dag Chantal, dank je wel! :-) Ja... 31/12 lijkt le inderdaad geen fijne dag om jarig te zijn. Van mij alvast een gelukkige verjaardag.
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank je wel!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Tof om te horen Wim!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Tof om te horen Wim!
Lees verder
Lees minder
Johan Samson
 

Ik ben volledig mee met je concept! Ook ik bruis van ideeën om mijn leven op te waarderen maar durf moeilijk stappen zetten. Ik ben razend benieuwd naar wat nog komen gaat! Bedankt
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Thanks en jij ook veel succes!
Lees verder
Lees minder
Lyène Tjon Akon
 

Beste Jan jouw intro klonk veel belovend, dus ik verheug me op de volgende podcast, succes?
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Fijn om te horen, dank je wel!
Lees verder
Lees minder
Bruno Van Hecke
 

Dit was alvast een van de eerste zaken waarvoor ik even tijd genomen heb in het nieuwe jaar. Leuk initiatief Jan! Ik kijk samen met de anderen alvast uit naar de volgende afleveringen. En perfecte "buddy" Annelies met een mooie, warme "radio-stem". Tevens een heel gelukkig, positief en ondernemend 2016 gewenst (binnen en buiten de comfort zone ;-). beste groeten, Bruno
Lees verder
Lees minder
Bruno Van Hecke
 

Dit was alvast een van de eerste zaken waarvoor ik even tijd genomen heb in het nieuwe jaar. Leuk initiatief Jan! Ik kijk samen met de anderen alvast uit naar de volgende afleveringen. En perfecte "buddy" Annelies met een mooie, warme "radio-stem". Tevens een heel gelukkig, positief en ondernemend 2016 gewenst (binnen en buiten de comfort zone ;-). beste groeten, Bruno
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Wat een fijn compliment. Dank je wel Bruno! Voor jou ook een sprankelend en mooi 2016 ;-)
Lees verder
Lees minder
Van der Cruyssen Charlotte
 

Deze aflevering heeft me alvast warm gemaakt om te luisteren naar de volgende!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Tof om te horen Charlotte, tot bij de volgende aflevering ;-)
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Tof om te horen Charlotte, tot bij de volgende aflevering ;-)
Lees verder
Lees minder
Anne Wellecomme
 

Kom dit jaar ook iets meer uit mijn comfortzone... het vindt dus weerklank. Trouwens: wat een originele muzikale ondersteuning... Misschien wel Jan aan de blazers? :-)
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Veel succes Anne! Dank je wel, nee .. ik ben niet aan de blazers :-)
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Veel succes Anne! Dank je wel, nee .. ik ben niet aan de blazers :-)
Lees verder
Lees minder
An
 

Super podcast, Jan! De eerste episode klonk alvast veelbelovend! Ik luister volgende week weer! (En ik ben er zeker van dat ik niet de enige zal zijn!) :) An
Lees verder
Lees minder
An
 

Super podcast, Jan! De eerste episode klonk alvast veelbelovend! Ik luister volgende week weer! (En ik ben er zeker van dat ik niet de enige zal zijn!) :) An
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Fijn om te horen An, je bent meer dan welkom!
Lees verder
Lees minder
Sofie
 

Leuk om naar te luisteren Jan. Interessante intro alvast. Bedankt om dit te delen!
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Fijn om te horen Sofie, er is intussen al een eerste aflevering verschenen. Woensdag 13 januari verschijnt de tweede aflevering. Tof dat je er iets aan hebt :-)
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Fijn om te horen Sofie, er is intussen al een eerste aflevering verschenen. Woensdag 13 januari verschijnt de tweede aflevering. Tof dat je er iets aan hebt :-)
Lees verder
Lees minder
hildamarierose
 

Welkom spanning eigen aan stappen zetten uit de comfortzone. Leve de moed die ermee gepaard gaat; Falen doe je dan nooit, er zijn alleen maar nieuwe ervaringen te beleven, lessen te leren en wijsheid te ontdekken.
Lees verder
Lees minder
hildamarierose
 

Welkom spanning eigen aan stappen zetten uit de comfortzone. Leve de moed die ermee gepaard gaat; Falen doe je dan nooit, er zijn alleen maar nieuwe ervaringen te beleven, lessen te leren en wijsheid te ontdekken.
Lees verder
Lees minder
Leclercq - De Cock Kristel
 

Beste Jan, je hebt een aangename stem om naar te luisteren, dus ben heel benieuwd naar wat je nog gaat brengen. Heel veel succes met je nieuwe uitdaging.
Lees verder
Lees minder
Jan Jacobs
 

Dank je wel! :-)
Lees verder
Lees minder

Laat een reactie achter

Welk type ben jij?
Krijg meteen antwoord.

Beantwoord 18 vragen in slechts 2 minuten.
Krijg direct je resultaat en GRATIS waardevolle tips. 

Doe de test

Spreekt dit jou aan?


Of je nu je bestemming zoekt, obstakels wil overwinnen of jezelf wil overtreffen, ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.