Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Word Je Beste Zelf

Ben je al goed op weg, maar wil je verder groeien?
Uitgedaagd worden?
Ik zorg voor een plek waar je je grenzen verlegt en jezelf mag zijn.
Individueel of in groep.

It’s lonely at the top

Als je doorgroeit en uitblinkt in je vakgebied, heb je vaak het gevoel dat niemand je nog begrijpt. Mensen kijken naar jou op en praten je naar de mond. Of zien jou als een bedreiging. Thuis kan je er ook al niet mee terecht. Waar dan wel?

Je blijft immers input nodig hebben. Je wil worden uitgedaagd. Zodat je verder groeit. Grenzen verlegt. Je medewerkers en/of klanten nog beter ondersteunt.


Stel je even voor:

  • Je staat er niet langer alleen Je hebt een partner die jou echt begrijpt. Die weet wat het is. Die meedenkt en meevoelt op jouw niveau. Die jou ondersteunt, uitdaagt en attent maakt op je blinde vlekken. Een coach voor de atleet die jij bent.

  • Je hebt een plek waar jij jezelf mag zijn. Zonder maskers. Waar je voluit mens bent, met je mooie en minder mooie kanten. Waar ruimte is voor onzekerheid, moeilijkheden, blokkades. Zonder angst voor imagoschade.

  • Je vindt gelijkgestemden als je daarvoor open staat. Mensen waarmee het klikt, op hetzelfde niveau en dezelfde golflengte. En met verrassende verschillen die jullie doen bijleren van elkaar en bijdragen tot jullie groei.


Ik bied jou die plek, een-op-een of in een groeigroep. Zacht en ondersteunend voor jou als mens, kritisch en uitdagend voor je functie. Want dat is wat jij nodig hebt.

Hoe we te werk gaan?

  1. Vooraf maak je duidelijk waar je momenteel tegenaan loopt, waar je kans ligt. Dat kan een persoonlijk thema zijn, een casus met een medewerker, klant of cliënt enz. Als dat helder is, gaan we snel naar de kern tijdens de sessie.

  2. Op een creatieve, out-of-the-box manier gaan we aan de slag met je vraagstuk, tot helder is welke opties je hebt en welke stappen je best zet. Ik geef niet enkel tips, maar help jou het thema verdiepen tot je er zelf verder mee kan.


In het een-op-een-traject focussen we enkel op wat bij jou leeft, in een groeigroep brengt iedereen een thema aan. Zo laat jij je verrassen door thema’s waaraan je zelf niet zou denken, maar die jou wel in beweging brengen. Let op: elk traject vraagt engagement en kruipt soms in je kleren. Dat is nodig: alleen zo daag jij jezelf uit om effectief te groeien. 

Als bonus krijg je ook toegang tot de Facebookgroep ‘Gids anderen’. Kom in contact met gelijkgestemden, stel vragen aan wie jou voorging en deel je successen.

Dit wil je wel. En dat niet.

  • Resultaat | Een voetbalteam dat niet scoort, ontslaat doorgaans de trainer. Dat geldt ook voor ons, dus doe ik jou scoren. In elke sessie stuur ik aan op tastbaar resultaat. Op tips en inzichten waarmee jij de volgende stap zet en succes boekt.

  • Geen praatbarak | Spreken over koetjes en kalfjes? Nee, dank u. Onze tijd is kostbaar, dus werken we ontspannen maar recht naar de kern. Ik geef het stof in je leven tijd om te zakken, zodat jij weer helder ziet.

Waarom klanten voor mij kiezen?


Ik werk al 20 jaar met mensen en ben getraind om snel tot de kern te komen en jou te doen groeien. Mijn (grote) rugzak met tools, methodes en inzichten zet ik daarbij in waar nodig. In het hoger onderwijs gaf ik jaren het vak groepsdynamica, met focus op persoonlijk leiderschap als sleutel tot individueel en collectief leren.

Klanten schakelen me in om hen te begeleiden in de groei naar zelfsturende, zelflerende teams. Ik ben directeur van een sociale onderneming met +100 medewerkers en volgde o.m. 'De vakopleiding Organisatiecoaching' bij Philippe Bailleur en ‘De metapositie van de supervisor’ aan de Educatieve Academie. Ik kom dus beslagen op het ijs : )

Coach-Jan-Jacobs

Hoe zal ik jou gidsen?


Word Je Beste Zelf in een-op-een-sessies met mij of in een groeigroep onder mijn begeleiding.
Beide zijn online en hebben eigen voordelen:

Word Je Beste Zelf
EEN - OP - EEN


Krijg 7 individuele sessies van 1,5 u.
Werk op maat rond wat jij nodig hebt
Jij bepaalt telkens vooraf het thema
Win tijd: je hebt mij voor jou alleen
Nadien nog input nodig? Ik ben er.
Krijg toegang tot de Facebookgroep

Verkennend gesprek

Word Je Beste Zelf
GROEIGROEP


Krijg 7 groepssessies van 3 u. in 1 jaar
Vorm een groep van 5 gelijkgestemden
Elke deelnemer brengt een eigen thema
Leer van elkaar en inspireer elkaar
Word tochtgenoten voor het leven
Krijg toegang tot de Facebookgroep

De volgende groeigroep start in juni 2021

Verkennend gesprek

Twijfels of vragen? Ik denk graag mee.


Individueel traject of groeigroep: we starten steeds met een vrijblijvend verkennend gesprek. Interesse? Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.