Als je worstelt met piekeren,
lijkt het soms alsof er niets tegen te doen valt.

Niets is minder waar: het is zelfs heel eenvoudig.

Deze online training toont jou hoe.
Durf jij de challenge met jezelf aan?

Herken je één of meer van deze klachten?

 • Je hoofd stopt niet met piekeren, met malen. Dat vreet energie en put jou uit.
 • Je leven lijkt te moeilijk, te druk. Je voelt je overspoeld: wanneer houdt het op?
 • Je kampt met angst, spanning, stress. Altijd aanwezig, vaak heel verstikkend.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, door anderen of omstandigheden.
 • De negatieve stemmen in je hoofd vergelijken jou met wie verder lijkt te staan.

 

Nieuw is dat niet …

Je draagt dit al een (hele) tijd met je mee. Terwijl je eigenlijk een positieve, gedreven mens bent. Dus vecht je ertegen en bedenk je oplossingen. Soms probeer je die uit, maar niets werkt. Hoe komt dat toch?

Misschien dacht je al aan opgeven. Je werk, je relatie, … Je probeert ‘je verstand op nul te zetten’ met allerlei afleidingen, zodat je de stemmen in je hoofd niet langer hoort. Misschien droom je er zelfs van om alles achter te laten. Ergens helemaal opnieuw te beginnen.

Het goede nieuws: dat is niet nodig. Dit wel:

 • Ontdek wat piekeren niet is. Leer het onderscheid tussen je zorgen maken over wat relevant is en piekeren over wat irrelevant is. Pak die zorgen actief aan en vermijd dat je verstrikt raakt in een piekerweb en niet langer ziet wat goed en mooi is in je leven.

 • Ontdek wat piekeren wel is: een verslaving die in de weg staat van je sprankelend, betekenisvol leven. Het probleem? Hoe harder je vecht, hoe meer je piekert. Met het piekerprotocol roei je piekeren meteen met wortel en tak uit. In 15 min. per dag!

 • Breng je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen in kaart, ontdek vanwaar ze komen, hoe ze jou ooit hebben geholpen en hoe je er nu afscheid van neemt. En leer positieve gedachten creëren die je wil en kan geloven.

 • Ervaar dat je niet alles hoeft te geloven wat je denkt. Leer hoe je brein ineenzit, hoe het omgaat met wat het niet snapt en hoe het jou voortdurend voor de gek houdt. En verken hoe jij met lichaamstaal kan sturen hoe jij je voelt. Zo zet je zelf de juiste bril op.

Het resultaat?

Stop vandaag met piekeren | Met de kant-en-klare technieken uit deze online training haal jij meteen de piekerangel uit je leven. Je hoeft geen psycholoog te zijn en het kost jou weinig tijd en energie. Je moet alleen willen stoppen. 

Slaap vannacht (veel) beter | Is je slaapkamer intussen een echte piekerplek? Begin je al te piekeren als je je bed ziet? Word je ’s nachts soms wakker voor een rondje piekeren? Krijg technieken om je slaapduur en -kwaliteit te meten én gevoelig te verbeteren.

Deze online training is niet voor jou …

… als je nog lang en (on)gelukkig wil piekeren, natuurlijk. Maar ook als iemand anders jou heeft ingeschreven. Je moet je piekeren zelf willen doorbreken, anders werkt het niet.

Waarom ‘Minder Piekeren, Meer Bereiken’?

Als ik in een opleiding vraag wie last heeft van piekeren, gaan steevast zowat alle handen in de lucht. Piekeren is zonder meer de meest herkenbare klacht bij mijn klanten.

Dat trof me zo dat ik er enkele jaren geleden een aparte training voor ontwikkelde. Intussen gingen al duizenden mensen aan de slag met mijn piekertips.

Coach-Jan-Jacobs

Dit is een online training én een challenge. Wat dat betekent?

 • Je hebt altijd en overal toegang tot de training, voor onbeperkte tijd.
 • Je kan vandaag investeren en pas later deelnemen, als je nu geen tijd hebt.
 • Je hebt enkel een internetverbinding En een computer, tablet of smartphone.
 • Je krijgt een certificaat en toegang tot de Facebookgroep van de Coach Jan Academie. Kom in contact met gelijkgestemden, stel vragen aan wie jou voorging en deel je successen.

In de challenge daag ik je uit om 10 dagen lang, elke dag jezelf te trainen in minder piekeren en meer bereiken. Je krijgt toegang tot de online lessen én je ontvangt 10 dagen lang een "schop onder je kont" via een uitdagende e-mail.


Niet goed? Geld terug.

Deze online training heeft een unieke garantie. Waarom? Omdat ik zeker ben dat ze voor jou zal werken. Zoals voor de duizenden (!) mensen die aan de slag gingen met mijn piekertips.

In het onwaarschijnlijke geval dat deze training jou niet helpt om te stoppen met piekeren, stort ik het volledig bedrag terug. Stuur me daarvoor binnen het jaar een e-mail waarin je laat zien hoe je je piekerprobleem hebt aangepakt. Je loopt dus geen enkel risico.

Twijfels of vragen? 


Ik denk graag met je mee.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.