Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Leer Van Een Sterrenchef

Je weet waar je naartoe wil,
timmert aan de weg en
bent klaar voor de volgende grote sprong?
Deze sterrenchefs vertellen hoe zij uitblinken en wat jij daarvan kan leren.

Een sterrenchef …

 • moet elke dag vol overgave op topniveau koken én leiding Uitmuntend presteren, leiding geven aan jezelf en anderen? Dat wil jij ook.

 • heeft het gemaakt. Zelfs met één ster onderscheidt hij/zij zich van de grote massa koks. Jezelf onderscheiden van anderen? Eruit springen? Dat wil jij ook.

 • doet een gigantische sprong met elke ster die erbij komt. Blijven groeien? Je potentieel benutten? Je grenzen verleggen? Dat wil jij ook.


Spring eruit als een sterrenchef

In deze online training leer je 10 attitudes die sterrenchefs onderscheiden van de doorsneekok. Attitudes die jou helpen om eruit te springen. Je zal ontdekken waarom:

 • je moet durven investeren in next level kookgerei
 • je best koks aanneemt waar je niet aan kan tippen
 • je altijd eerst van je eigen gerechten moet proeven
 • je best ook een labo in je keuken installeert
 • het goed is om af en toe bij de buren te gaan eten

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een mensenwerker, ondernemer of leidinggevende en weet heel goed waar je naartoe wil. Je timmert hard aan de weg en voelt dat je klaar bent voor de volgende grote sprong.

Je botst tegen het plafond van wat je kan bereiken als de mens die je nu bent.

Als je wil doorbreken, zal je moeten veranderen wie je bent.

Leer van echte sterrenchefs

Deze online training doet jou nadenken over de attitudes die nodig zijn om het te maken. Je krijgt 10 dagen lang dagelijks een inspirerende getuigenis van een Belgische sterrenchef en een rechttoe, rechtaan vertaling naar jouw leven.

 

Waarom deze training?

Ik ga heel graag naar sterrenrestaurants. Niet enkel om de kwaliteit van het eten, maar ook om de aandacht voor de bereiding en bediening. En om de aandacht waarmee je geniet van wat op je bord komt. Want geef toe, je proeft een stuk bewuster.

Doorheen de jaren observeerde ik wat sterrenchefs eruit doet springen. Ik leerde enkele chefs persoonlijk kennen, mocht meekijken in hun keuken en voerde lange gesprekken met hen. Ik ken hun offers, weet hoe ze in het leven staan en waarom ze uitzonderlijke successen boeken. Die inzichten geef ik jou graag mee.

Dit is een online training. Wat dat betekent?

 • Je hebt altijd en overal toegang tot de training, voor onbeperkte tijd.
 • Je kan vandaag investeren en pas later kijken, als je nu geen tijd hebt.
 • Je hebt enkel een internetverbinding En een computer, tablet of smartphone.
 • Je krijgt een certificaat en toegang tot de Facebookgroep ‘Gids anderen’. Kom in contact met gelijkgestemden, stel vragen aan wie jou voorging en deel je successen.


Niet goed? Geld terug.

Deze online training heeft een unieke garantie. Waarom? Omdat ik zeker ben dat ze voor jou werkt. Zoals voor de honderden mensen die er zich door lieten inspireren.

In het onwaarschijnlijke geval dat deze training jou niet inspireert over wat jij nodig hebt om het te maken, stort ik het volledig bedrag terug. Stuur me daarvoor binnen het jaar een e-mail waarin je laat zien welke stappen je hebt gezet. Je loopt dus geen enkel risico.

Twijfels of vragen? Ik denk graag mee.


Individueel traject of groeigroep: we starten steeds met een vrijblijvend verkennend gesprek. Interesse? Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.