Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Je Week In Balans

Krijg doelstellingen voor elk levensdomein en
een helder systeem waarmee je elke dag stappen vooruit zet.
Bouw je ideale dag en week
met deze online training.

Herken jij dit ook?

 • Je hebt te veel te doen en veel te weinig tijd. Na een dag geleefd te zijn val je doodop in de zetel en bekruipt jou het gevoel dat je toch niets hebt gedaan. Je doet je best om zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden, maar ziet er regelmatig vallen.

 • Je merkt hoe kortaf je soms bent tegen mensen die je graag ziet, terwijl je dat helemaal niet wil. Je vindt het moeilijk om tot rust te komen, zelfs tijdens het weekend of vakanties. Wat is er met jou aan de hand?

 • Je weet wel waar je naartoe wil, maar je bestemming lijkt elke dag wat verder. Ook al doe je af en toe een heldhaftige poging om helemaal bij te raken, het blijft dweilen met de kraan open. Wanneer houdt dit eindelijk op?

 • Time management, Getting Things Done, opleidingen, boeken, methodes, apps: telkens opnieuw geven ze jou hoop en vlieg je er enthousiast in. Tot je merkt dat je to-do’s steeds meer versnipperd raken en de chaos enkel groter


Een kompas voor elke dag

Hoe zou het zijn als je één helder systeem zou hebben? Een kompas dat jou elke dag de weg wijst, waardoor je helemaal focust op wat jij het liefste doet?

Wat als je je eindbestemming vertaalt naar dagelijkse doelstellingen voor al je levensdomeinen? Zodat je de dingen gedaan krijgt die je gedaan wil krijgen?

In deze online training krijg je precies dat:

 • Leer hoe je je bestemming vertaalt naar tussenhaltes die motiveren i.p.v. ontmoedigen. En hoe je daar week per week, dag per dag vooruitgang in boekt met heldere thema’s.

 • Breng je taken en to-do’s in kaart. Evalueer engagementen kritisch: welke spreken je talenten aan en geven jou energie? En welke delegeer of automatiseer je beter?

 • Ontdek hoe je de juiste prioriteiten stelt zodat je je ideale dag Laat je niet langer overspoelen, kies welke ballen je in de lucht wil houden en doe dat ook.

 • Ontdek welke kracht er zit in je bioritme, routines en rituelen. Ga slimmer aan de slag met tools, doe technologie voor je werken en haal het maximum uit je dag.

 • Krijg de blauwdruk van jouw ideale week. Wat heb jij nodig voor een topweek waar je met voldoening op terugkijkt? Waarin je vooruitgang boekt in al je levensdomeinen?

Disclaimer: ‘Een Week In Balans’ werkt enkel wanneer je weet waar je naartoe wil en wat je dagelijkse doelstellingen zijn. Ben je zover nog niet, dan wacht je hier beter nog even mee.

De resultaten? Die spreken voor zich:

Heldere prioriteiten | Je weet waar je naartoe wil en gaat recht op dat doel af, stap per stap. Je zegt waar nodig ‘nee’, want als je voortdurend ‘ja’ zegt tegen anderen, zeg je steeds ‘nee’ tegen jezelf.

Betekenisvol leven | Je kijkt naar tijd als naar geld: je hebt er maar een beperkte hoeveelheid van en kan die maar één keer uitgeven. Confronterend? Ja. Maar ook de sleutel tot bewuste keuzes die jou dichter bij je bestemming brengen.

Rust in je hoofd | Je hebt één betrouwbaar systeem waarin je alles kwijt kan dat nu nog in je hoofd rondspookt. De bonus? Je zal beter omgaan met afleiding. En je werk kunnen loslaten wanneer je dat wil.

Waarom ‘Je Week In Balans’ jou wel zal helpen?

‘Jan, hoe komt het dat jij zoveel gedaan krijgt? Je hebt precies meer uren in een dag dan iemand anders.’ Dat hoor ik vaak, maar natuurlijk is het niet zo. Wat is het wel? Het resultaat van lang zoeken naar meer productiviteit. 

Ik was één van de eerste lifehackers in België, blogde in 2006 al op slimmerwerken.be en geef sindsdien training over slimmer werken en balans. Stap per stap ontwikkelde ik een systeem dat werkt. Voor mij, voor vele honderden klanten en ook voor jou. Ik blijf het bijsturen en verbeteren, ook vandaag.

Coach-Jan-Jacobs

Dit is een online training. Wat dat betekent?

 • Je hebt altijd en overal toegang tot de training, voor onbeperkte tijd.
 • Je kan vandaag investeren en pas later deelnemen, als je nu geen tijd hebt.
 • Je hebt enkel een internetverbinding En een computer, tablet of smartphone.
 • Je krijgt een certificaat en toegang tot de Facebookgroep ‘Overwin obstakels’. Kom in contact met gelijkgestemden, stel vragen aan wie jou voorging en deel je successen.

Deze online training duurt 8 u., gespreid over de tijd die jij wil.

Niet goed? Geld terug.

Deze online training heeft een unieke garantie. Waarom? Omdat ik zeker ben dat ze voor jou werkt. Zoals voor de duizenden (!) mensen die aan de slag gingen met mijn slimmerwerkentips.

In het onwaarschijnlijke geval dat deze training jou niet helpt om je ideale week te bouwen, stort ik het volledig bedrag terug. Stuur me daarvoor binnen het jaar een e-mail met de stappen die je hebt gezet. Je loopt dus geen enkel risico.

Twijfels of vragen? 


Ik sta voor jou klaar.
Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.