Ontdek Je Bestemming Overwin Obstakels Overstijg Jezelf

Je Beste Jaar Ooit

Blik terug op het voorbije jaar.
Maak helder wat je wil voor het nieuwe jaar.
Kies tastbare doelen en krijg een kompas om die te bereiken.
Bewezen stappenplan!

Kijk eens terug op het voorbije jaar …

 • Heb je het gevoel dat het voorbijvloog? Dat het als zand tussen je vingers glipte en weinig sporen naliet? Dat je niet bewust (genoeg) hebt geleefd?

 • Worstel je met ‘Had ik maar’? Liet je je te veel leiden door de waan van de dag? Werd je vooral geleefd? Bereikte je je doelen niet?

 • Wil je dit jaareinde lessen trekken uit wat voorbij is en vooruitkijken naar een nieuw, fris jaar om je doelen te realiseren?

Vergeet de goede voornemens die niet blijven plakken. De doelen die jou tegenwerken. De deadlines die blijven rondspoken in je hoofd.

Het kan anders. Stel je even voor:

 • Je ontdekt hoe je terugblikt, vooruitblikt en in contact komt met (on)bewuste verlangens die de sleutel zijn tot je beste jaar ooit.

 • Je ontdekt hoe je doelen stelt en – mirakel – die ook bereikt. Veel deelnemers merken dat ze de meeste van hun doelen zelfs onbewust realiseren.

 • Je ontdekt welke tools je nodig hebt voor een bewust jaar. Geen theorie of losse tips, maar een bewezen stappenplan.

De bottomline? Je krijgt een deadline. Niet één die je opsluit, maar één die je bevrijdt van de waan van de dag. Die jou bewust maakt van het grotere plaatje van je leven en jou dichter brengt bij wie je bent en waar je naartoe wil.

Zo start je je beste jaar ooit:

 1. Met een reeks boeiende vragen kijken we terug op het voorbije jaar en sluiten we dat af. Heb je een agenda of dagboek? Dan komen die zeker aan bod.

 2. We laten ons inspireren en maken onze intenties en verlangens voor het nieuwe jaar helder met een waaier aan creatieve werkvormen.

 3. Tijd om keuzes te maken voor wat we willen bereiken, in de vorm die best bij jou past. Spannend? Misschien. Bevrijdend? Zeker.

 4. We vertalen die keuzes naar doelen die we vanuit diverse hoeken bekijken, zodat ze zeker relevant zijn, jou motiveren en vooruithelpen.

 5. Zijn je doelen helder? Plan ze in en krijg een kompas om ermee aan de slag te gaan in je dagelijkse leven. Zo werken ze voor jou, niet tegen jou.


Als je deze stappen hebt doorlopen, ben je helemaal klaar voor je beste jaar ooit. Wil je tijdens het jaar de drive erin houden, even bijtanken en checken of je nog op het juiste spoor zit? Dan ben je welkom op de energiesessies die 1x per seizoen doorgaan.

Een cadeau voor jezelf. Een jaar lang.

Stap uit de ratrace | Om het nieuwe jaar voluit te beginnen, sluit je best eerst het vorige af. Grijp de kans om even uit de waan van de dag te stappen, lessen te trekken uit wat voorbij is en doelen te stellen voor wat komt. Want een plan zonder doel blijft een droom : )

Geef jezelf een cadeau | Nieuwjaar is cadeautjestijd. Wat dacht je van een cadeau waar je een jaar lang plezier van hebt? Een kompas waarmee je van het nieuwe jaar je beste jaar ooit maakt? Klinkt beter dan een paar sokken, toch?

Adem uit, adem in | De eindejaarsfeesten zijn voor veel mensen een drukke periode die bol staat van de sociale verplichtingen. Ook voor jou? Wat als je jezelf een rustmoment zou gunnen? Een adempauze voor je vol energie het nieuwe jaar induikt?

Bewezen stappenplan | Intussen doen wereldwijd vele duizenden mensen dit jaarlijks. Ik doe het zelf al +10 jaar en garandeer jou dat het werkt. Nu is het aan jou.

Deel met gelijkgestemden | Je krijgt ook toegang tot de Facebookgroep ‘Ontdek je bestemming’. Stel vragen aan gelijkgestemden die jou voorgingen en deel je successen.

Geef zelf je traject vorm

Wil je niet enkel boordevol inspiratie terugkomen van de groepssessie, maar ook 100% zeker zijn dat je ermee aan de slag gaat? Kan je een stok achter de deur wel gebruiken? En wil je de drive erin houden en checken of je nog op het juiste spoor zit?

Ik ook. Toen ik de stap zette van een halve naar een hele marathon, ontdekte ik dat de sleutel niet lag in meer trainen of een betere techniek. Het verschil maak je met eten en drinken op het juiste moment. Bij ‘Je Beste Jaar Ooit’ is dat ook zo: het is een marathon

Daarom plannen we elk seizoen één energiesessie om bij te tanken voor je verder gaat. Om de balans op te maken, te herbronnen en je doelen af te stoffen waar nodig. Je kiest zelf of je nu al (voordelig) inschrijft voor alle sessies of liever afwacht of je ze nodig hebt.

Het is nu of nooit

Elk jaar rond 15 oktober gaan de deuren open en schrijf je je in voor de datum en locatie van je keuze, ergens tussen 15 november en 15 januari. Wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan nu vrijblijvend in op de wachtlijst.

Even praktisch

Dit is een hybride traject. Het samen creëren, delen en inspireren doen we in groep, daarna krijg je de tools om zelf online je plan van aanpak uit te werken. Je investering is inclusief lunch, drank en alle creatieve tools en materialen.

Twijfels of vragen? Ik denk graag mee.


Niet zeker wat bij jou past? Vragen waarop je nog geen antwoord kreeg? Ik sta voor je klaar. Bel +32 477 98 37 37 of contacteer mij.