Afl. 16 - De kracht van Verbindende Communicatie

Podcast-16-2.png

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast met in deze aflevering de kracht van verbindende communicatie.
   

Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat "de communicatie niet zo goed loopt". Iedereen kent wel zo'n plek. Er wordt veel gesproken, maar weinig gezegd. Op het werk, in je relatie, tussen vrienden, in de familie, ... allemaal plaatsen waar communicatie belangrijk is. En toch verloopt het soms zo moeizaam. In deze podcast hebben we het over de kracht van verbindende communicatie. Wat mag je verwachten?

  • Wat is het verschil tussen verbindende versus aanvallende communicatie
  • De gouden raad in communicatie
  • De 5 frustraties binnen een team
  • Kunstmatige harmonie versus open communicatie
  • Waarom we conflicten uit de weg gaan
  • De 5 stappen van verbindende communicatie

Ik wens je veel luisterplezier en graag tot volgende week voor een nieuwe aflevering!  

Over de Coach Jan Podcast

Jan Jacobs, of beter gekend als Coach Jan, is sinds 2007 dé coach van heel wat gedreven mensen die een gezonde boost willen geven aan de kwaliteit van hun leven. Coach Jan is zelf een zeer gedreven en ondernemend persoon. Naast zijn coachpraktijk, is Jan algemeen directeur van een welzijnsvoorziening met zo’n 100 tal medewerkers en geeft hij her en der lezingen en workshops. En als Jan niet met mensen werkt, is hij bezig met schrijven of sporten. Lees meer over Coach Jan hier.

Stel ons een vraag

Als je een vraag hebt, een reactie, een gedachte of een voorstel? Dan ben je meer dan welkom. Schrijf het bij de reacties op de website of stuur me een mail.

Vind je het goed wat je hoort?

coach-jan-cover170x170Super! Als je 30 seconden tijd wil nemen om jouw mening achter te laten bij iTunes, dan zou mij dat helpen om de podcast bekender te maken, en ik ben je er eeuwig dankbaar voor! abonneer-via-podbean  abonneer-via-itunes

0 berichten

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om een ​​reactie achter te laten!

Laat een reactie achter